bild Ett babynest fungerar utmärkt att sova upphöjd i när man är sjuk.

bild Det är skönt att sova.

bild Babynest fungerar också bra att ha i barnvagnar.

bild På väg in från promenaden.

Arnestorps babynest


Vad är babynest

Ett babynest är en bädd där din bebis ligger mysigt omhuldad. Genom sin mjuka madrass och väggar får bebisen ett eget litet bo där den kan känna sig trygg och omsluten precis som i mammans mage. Vi syr våra babynest själva och strävar efter att hålla en hög kvalitet och ett brett sortiment.

Vi har valt att använda skumgummimadrass i våra nesten då vi tycker att det ger bättre stabilitet än vadd. Det gör även att det underlättar att förflytta babynestet.

Samsovning

Babynest är utmärkt vid samsovning, kanterna motverkar att du rullar på bebisen i sömnen och gör så att din bebis inte kan rulla iväg. I skrivandets stund är vår bebis 6.5 månad och sover fortfarande i sitt babynest - numera uppknutet. Det är lätt att justera babynestets storlek med snörningen. Vi har alltid tagit med vårt babyneste när vi sovit borta för att vår dotter ska känna sig som hemma. Babynestet är lätt att rulla ihop och därmed lätt att transportera.

Handtag

Vi syr inte på handtag på våra nesten då vi inte anser att det är ett säkert sätt att bära bebisen.

Tvättråd

Madrassen handtvättas eller tvättas i tvättmaskin i 40 grader. Använd tvättpåse vid maskintvätt. Madrassen bör hängtorkas, ej torktumlas.
Resten av babynestet tvättas i tvättmaskin i 40 grader och kan sedan torktumlas på låg värme eller torkas i torkskåp.